Naša agencija još od osnivanja 2015. godine specijalizovana je za odnose s javnošću u oblasti kulture i umetnosti. Zato smo sa zadovoljstvom prihvatili saradnju sa Beogradskom internacionalnom nedeljom arhitekture.

Šesnaesto izdanje Beogradske internacionalne nedelje arhitekture biće održano od 22. aprila do 20. maja 2021. na nekoliko lokacija u Beogradu, u organizaciji Društva arhitekata Beograda i Kulturnog centra Beograda.

BINA, festival arhitekture, ima za prevashodni cilj edukaciju najšire javnosti sa namerom da doprinese razumevanju, čuvanju, stvaranju i unapređenju kvalitetnijeg urbanog prostora. Istovremeno, nizom raznovrsnih stručnih, ali i popularnih programa iz oblasti arhitekture i umetnosti obogaćuje kulturni život Beograda i Srbije.

Tokom mesec dana trajanja festivala BINA producira nove programe iz oblasti arhitekture u najširem smislu i domaćin je brojnim međunarodnim programima. U periodu između dva festivala BINA programi gostuju u zemlji i regionu.

U fokusu ovogodišnje manifestacije biće izložba “Beogradska škola stanovanja od kraja 1950. do sredine 1980.” u Likovnoj galeriji Kulturnog centra Beograda.

Više informacija o BINA programima na: www.bina.rs