O nama

Agencija KomunikArt osnovana je 2015. godine kao agencija specijalizovana za odnose s javnošću u oblasti kulture i umetnosti.

Našu reputaciju izgradili smo pažljivo osmišljenim integrisanim kampanjama krojenim prema portebama klijenata.

Komunicirajmo s javnošću putem tradicionalnih i novih medija.

Bavimo se strateškim planiranjem i savetovanjem, organizovanjem specijalizovanih događaja namenjenih medijima i široj javnosti, osmišljavanjem i vođenjem kampanja na društvenim mrežama, video produkcijom.

Obezbeđujemo konsalting u oblasti kriznog PR-a. 

Naša vizija

Kvalitetni umetnički projekti, festivali i programi zaslužuju da se o njima više govori, piše i čita u javnosti. Brižno gradimo odnose sa svim našim klijentima – osluškujemo njihove potrebe, partnerski planiramo stratešku komunikaciju i zajedno sa njima ostvarujemo željene ciljeve. 

Monika potpis

Monika Husar
Founder CEO

Naš tim

Agencijski tim odlikuju znanje i razumevanje prilika na domaćoj kulturnoj, umetničkoj i medijskoj sceni, profesionalizam, odgovoran i sistematičan planski rad, brza i efikasna realizacija ugovorenih planova i aktivnosti.

Monika Husar, Founder CEO

Monika-za-sajt

Više od dvadeset godina iskustva u oblasti kulture i umetnosti, kao novinarka nanacionalnoj televiziji, i kao PR menadžerka brojnih (inter)nacionalnih umetničkih manifestacija. Vodila je komunikacije na više projekata finansiranih od strane fonda Kreativna Evropa i Ujedinjenih nacija. Stručno se usavršavala kao stipendista Ministarstva kulture Francuske na polju produkcije i organizacije festivala i rezidencijalnih programa. 

Njen moto je: Life is what you make it.

.

.

Nikola Marković, Content & Social media manager

Nikola-za-sajt

Aktivan je kao novinar i urednik u redakcijama kulture, muzički i književni kritičar, od 2002. godine. U poslednjih 10 godina uređivao je  različite programe na nekoliko festivala džeza i savremene muzike, vodio radionice muzičkog novinarstva i učestvovao na tribinskim programima. Nakon dugogodišnjeg rada u dnevnom i periodičnom novinarstvu, organizovanja kulturnih i edukativnih programa, ali i samostalnog vođenja firme, svoja raznorodna iskustva stavlja u funkciju kreiranja PR sadržaja za KomunikArt i organizacije poslovanja Agencije.